• Slide.gif
Згідно з «Положенням про раду роботодавців Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя» (https://job.tntu.edu.ua/rada-robotodavtsiv) в університеті діє Рада роботодавців і Експертні ради випускових кафедр за відповідними спеціальностями.
 
Наказом № 4/7-403 від 20.04.2023 р. затверджено персональний склад експертної ради кафедри біотехнічних систем.
 
Голова експертної ради кафедри біотехнічних систем – Стрембіцька Оксана Іванівна, PhD, інженер-конструктор ПП “Галіт”; 
 
Стрембіцька Оксана Іванівна
 
Секретар – Дедів Леонід Євгенович, к.т.н., доцент кафедри біотехнічних систем;
Члени ради:
1) Карпюк Роман Олексійович, інженер-електронік ТОВ “НВП”Інфотехмед”;
2) Дросик Микола Михайлович, директор Західно-українського спеціалізованого медичного центру “МЕВІЗ”;                                                 
3) Христич Павло Маркович, директор ТОВ”Форвард-Орто”;
4) Паласюк Богдан Євстахович, головний інженер ТОВ “Форвард-Орто”;
5) Барабаш Іван Іванович, начальник виробництва протезної дільниці ТОВ “Форвард-Орто”.
 
Відповідно до Положення про практичну підготовку здобувачів ВО у ТНТУ (https://bit.ly/3JkWSw4) роботодавці забезпечують організацію і контроль проходження практики.
Роботодавці залучені до реалізації освітнього процесу через організацію ділових зустрічей у форматі круглих столів (Днів кар’єри та Ярмарки вакансій) (http://surl.li/emuji); виступи на науково-практичних конференціях; рецензування освітніх програм.
Учасники експертної ради роботодавців беруть активну участь в обговоренні та розробленні освітньої програми, оцінюють навчальні плани з точки зору фахових компетентностей та рівня підготовки випускників до професійної діяльності. Роботодавці, що є учасниками експертної ради, керують практикою студентів у своїх організаціях, проводять для них екскурсії, запрошують на роботу, здійснюють стажування за спеціальністю під час канікул.
 

Витяги Експертної ради роботодавців кафедри:

  • витяг з протоколу засідання Експертної ради №1 від 05.06.2023 (обговорення ОНП (доктор філософії), редакція 2023 року)
  • витяг з протоколу засідання Експертної ради №1 від 14.06.2022 (обговорення ОНП (доктор філософії), редакція 2022 року)