• Slide.gif

 


▶️Освітньо-наукова програма 2022 року◀️

ЗВІТ за результатами проведеного опитування здобувачів третього рівня вищої освіти, що навчаються за освітньо - науковою програмою «Біомедична інженерія» галузі знань 16 «Хімічна та біоінженерія», спеціальності 163 «Біомедична інженерія» щодо рівня їх задоволеності якістю даної освітньо-наукової програми та освітнього процесу в ТНТУ (оприлюднено 13.03.2022 р.).


ЗВІТ за результатами проведеного опитування науково-педагогічних працівників ТНТУ ім. Івана Пулюя, що безпосередньо відповідають за зміст освітньо-наукової програми «Біомедична інженерія» третього рівня вищої освіти за спеціальністю 163 «Біомедична інженерія» галузі знань 16 «Хімічна та біоінженерія», а також викладають на цій програмі (оприлюднено 13.03.2022 р.).


 

▶️Освітньо-наукова програма 2023 року◀️

ЗВІТ за результатами проведеного опитування здобувачів третього рівня вищої освіти, що навчаються за освітньо - науковою програмою «Біомедична інженерія» галузі знань 16 «Хімічна та біоінженерія», спеціальності 163 «Біомедична інженерія» щодо рівня їх задоволеності якістю даної освітньо-наукової програми та освітнього процесу в ТНТУ (оприлюднено 01.03.2023 р.).


ЗВІТ за результатами проведеного опитування науково-педагогічних працівників ТНТУ ім. Івана Пулюя, що безпосередньо відповідають за зміст освітньо-наукової програми «Біомедична інженерія» третього рівня вищої освіти за спеціальністю 163 «Біомедична інженерія» галузі знань 16 «Хімічна та біоінженерія», а також викладають на цій програмі (оприлюднено 01.03.2023 р.).


 

▶️Триває процес моніторингу та обговорення освітньої програми 2023 року◀️

ЗВІТ за результатами проведеного опитування здобувачів третього рівня вищої освіти, що навчаються за освітньо - науковою програмою «Біомедична інженерія» галузі знань 16 «Хімічна інженерія та біоінженерія», спеціальності 163 «Біомедична інженерія» щодо рівня їх задоволеності якістю даної освітньо-наукової програми та освітнього процесу в ТНТУ (оприлюднено 29.12.2023 р.).


ЗВІТ за результатами проведеного опитування науково-педагогічних працівників ТНТУ ім. Івана Пулюя, що безпосередньо відповідають за зміст освітньо-наукової програми «Біомедична інженерія» третього рівня вищої освіти за спеціальністю 163 «Біомедична інженерія» галузі знань 16 «Хімічна інженерія та біоінженерія», а також викладають на цій програмі (оприлюднено 29.12.2023 р.).