• Slide.gif

Психологічна підтримка

Психологічна підтримка надається у формі індивідуальної консультації (безпосередня бесіда або за допомогою засобів зв’язку).
Психологічна консультація – форма надання психологічної допомоги у вигляді бесіди здобувача вищої освіти з психологом з приводу проблемної ситуації.
Психологічна підтримка здобувачів вищої освіти здійснюється безкоштовно на засадах конфіденційності та добровільності за такими напрямами: консультування щодо професійно-особистісного розвитку; допомога у розв’язанні конфліктів в освітньому середовищі та сприяння у вирішенні особистісних проблем.
 

Психологічні консультації здійснюються за адресою: м.Тернопіль, вул. Микулинецька, ауд.208. Запис на консультації та їх проведення: з понеділка до п’ятниці з 10:00 до 16:00.

Довідка та запис на консультації за телефоном: з мобільного: +380 352 51 97 00 зі стаціонарного: 0 звуковий сигнал 352 51 97 00.

«Скринька довіри»

У кожному корпусі ТНТУ є «Скринька довіри», де кожен здобувач вищої освіти, абітурієнт, працівник університету, гість може розмістити запитання, побажання та пропозиції, повідомити інформацію, важливу для забезпечення повноцінного функціювання та покращення діяльності нашого освітнього закладу. Це можна зробити повністю анонімно. Ідеї й поради, як їх реалізувати, інформація про проблеми, скарги чи зловживання – усі дані проходять ретельне опрацювання й обов’язково враховуються при ухваленні подальших управлінських рішень на рівні університету.