• Slide.gif

Програми стажування та практик за кордоном

В період зимових та літніх канікул здобувачі вищої освіти кафедри можуть брати участь у программах стажування та практик за кордоном. Існує велика кількість укладених угод між нашим Університетом та закордонними підприємствами і фірмами щодо проходження на них стажування та практик нашими студентами. Профілі роботи цих закордонних установ є найрізноманітнішими і кожен зможе знайти те, що його цікавить.

Основними програмами практик та стажування за кордоном є наступні:

Детальніше про програми можна дізнатись за посиланням: https://tntu.edu.ua/?p=uk/inter/vms/academic-mobility-programs/training-abroad

Також аспірант кафедри біотехнічних систем Стрембіцька Оксана Іванівна пройшла успішно стажування у місті Нетанія (Ізаїль) у рамках роботи міжнародної конференції.

Головна мета конференції - обмін досвідом і досягненнями у галузі науки і техніки, сучасних технологій, у тому числі освітніх, між науковцями, освітянами та промисловцями України та Ізраїлю.

Тематика конференції охоплює розгляд найрізноманітніших наукових та освітніх проблем, вирішення яких сприятиме науково-технічному прогресу. Представлені доповіді будуть систематизовані та згруповані в секції.

За результатами роботи конференції Стрембіцька Оксана Іванівна отримала сертификат, що підтверджує проходження стажування в кількості 108 годин на тему «Інновації в науці та освіті».

Мета стажування - активізація співпраці в академічній і науковій сфері між Україною та Ізраїлем. Сертифікат виданий Ізраїльською незалежною академією розвитку науки (Ізраїль - член ОЭСР).